Snart börjar Trolldansarnas hösttermin. En hösttermin i vårt Jubileumsår som vi inte riktigt vet hur den kommer att bli.

Vi följer Riksidrottsförbundets riktlinjer som i sin tur utgår från Folkhälsomyndighetens anvisningar. Det som gäller just nu kan du läsa i Danssportförbundets anvisningar här. I korthet kan vi ordna träningar där man inte håller i varandra och kurser utan partnerbyte, ”parträning”.

Hur länge dessa riktlinjer ska gälla är det ingen som vet, men det finns anledning att tro att de kommer att gälla en bit in i hösten.

Buggkurser

Vi har planer på att erbjuda parträning, förarträning och följarträning så länge. Vi hoppas kunna återkomma i början av augusti med ett program.

Höstupptakt

I slutet av augusti, beroende på väder, bjuder vi in våra medlemmar till en Höstupptakt med grillning och dansmusik, som då givetvis kommer att vara utomhus. Det kan bli kort varsel så kolla mejl och våra sociala media.

Danskvällar och Trollsöndagar

Sociala danser kan vi inte köra än så länge, vilket givetvis gäller även Trollsöndagarna.

Vi har allmänna danser inplanerade i oktober med Allstars, Perikles och Expanders. Vi avvaktar med att avgöra hur vi gör med dessa till vi får besked från DSF, något som vi hoppas kommer i augusti.

När vi kommer igång igen är det viktigt att du som medlem tar ditt ansvar och stannar hemma om du har de minsta sjukdomssymptom av den typ som kopplas samman med Covid-19.

Får vi ändrade förhållanden är du den första som kommer att få veta det. Vi kommer också att öka aktiviteten på våra sociala media under sommaren så håll koll på hemsida, Facebook och Instagram.

Vi önskar dig en trevlig sommar,

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.